CV installeren

Bent u van plan op korte termijn te kiezen voor een nieuwe CV-ketel, of wilt u de overstap maken naar bijvoorbeeld een combiketel? Met installateur en loodgieter J. Ter Haak heeft u een geschikte partner gevonden voor de installatie van uw nieuwe CV- of combiketel. Door een jarenlange ervaring op het gebied van het installeren van CV-ketels, kunnen wij u van zowel een passend advies vooraf voorzien, als van een zo goed mogelijke uitvoering van uw persoonlijke voorkeuren in de installatie van de CV- of combiketel.

CV-ketel of combiketel installeren

Voorafgaand aan de installatie van uw nieuwe CV- of combiketel, dient u een keuze te maken uit het ruime aanbod aan CV-installaties. Wanneer u momenteel al beschikt over een boiler, zou een nieuwe CV-ketel wellicht voor de hand liggen. Toch heeft een combiketel, waarbij de boiler en CV-ketel in een apparaat zijn samengevoegd, diverse voordelen te bieden. Een overstap op een combiketel zou hierdoor zeker op de lange termijn rendabel voor u kunnen zijn. Zo verbruikt een combiketel veel minder energie, wat u jaarlijks terug zult zien op de energierekening. Daarbij zorgt dit lagere energieverbruik ervoor, dat de combiketel veel milieuvriendelijker is dan een combinatie van losse apparaten.

Tevens heeft u met een combiketel nog maar het omkijken naar een apparaat voor uw verwarming en warmwatervoorziening, in plaats van twee losse apparaten. Dit scheelt in het onderhoud en dus in de kosten.

Meer weten? Wij staan voor u klaar!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die installateur J. Ter Haak voor u te bieden heeft, op het gebied van de installatie van CV- en combiketels? Of wilt u een vrijblijvende uitleg over de verschillen tussen CV-ketels? Onze medewerkers staan u graag te woord via de kanalen op onze website. Met de service van J. Ter Haak zit u er snel warmpjes bij!