CV repareren

Zeker wanneer u over een oude CV-ketel beschikt, kan het voorkomen dat u te maken krijgt met defecten aan dit apparaat. Dit zorgt ervoor dat de verwarming in uw woning niet langer naar behoren werkt, dat u te maken kunt krijgen met vervelende lekkage of dat er binnen de CV-ketel onderdelen kapot gaan. Om dergelijke schade te voorkomen is het in eerste instantie van groot belang om geregeld onderhoud te laten uitvoeren aan uw CV- of combiketel. Zo worden eventuele defecten snel herkend en kunnen deze verholpen worden, voor er meer schade wordt aangericht. Mocht de schade al dermate groot zijn, dat het onderhoud te laat komt, dan is de reparatie van uw CV-ketel de enige overige optie. In loodgieter en installateur J. Ter Haak vindt u een geschikte partner voor het repareren van uw CV-ketel. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, zijn reparaties snel en zorgvuldig voor u uitgevoerd!

Reparatie aan CV-ketels

Er zijn meerdere situaties te bedenken, waarbij uw CV-ketel gerepareerd moet worden. Simpele dingen als het bijvullen van uw CV-installatie vallen bij ons onder het onderhoud wat wij aan CV-ketels uitvoeren. Soms is er echter sprake van kapotte onderdelen, waarbij een reparatie noodzakelijk is om de verwarming in uw woning weer te laten werken. Dit kan door ouderdom komen, waarbij slijtage de voornaamste oorzaak is van defecte onderdelen in uw CV-ketel, maar bijvoorbeeld ook door bevriezing van de leidingen, een te lage druk, enzovoorts.

Omdat veel mensen niet precies weten hoe een CV- of combiketel in elkaar zit, is het raadzaam een erkende installateur in te schakelen voor reparaties. Zo voorkomt u extra schade en weet u zeker, dat uw CV-ketel op een veilige manier wordt gerepareerd!

CV-ketel kapot? Wij helpen u!

Is uw CV-ketel momenteel kapot en bent u zoekende naar een reparateur? Wij komen graag bij u langs om de schade op te nemen en waar mogelijk direct te repareren. Zo zit u er binnen afzienbare tijd weer warmpjes bij! Heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de diensten van installateur J. Ter Haak? Onze medewerkers staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden, via de vermelde kanalen op onze website.