Duurzaamheid is: kiezen voor een traprenovatie

Nu hoor ik je denken wat een traprenovatie nou te maken heeft met CV ketels en noem maar op. Nou eigenlijk is het leggen van een verband heel simpel: bij zowel een traprenovatie als bij de aanschaf van een CV-ketel heb je de optie om voor duurzaam te kiezen. Omdat de gemiddelde Nederlander bewuster probeert te leven en op deze manier een bijdrage aan een beter wereld probeert te leveren, dachten wij dat het wel eens tijd werd om meer informatie te verschaffen over de duurzame voordelen van een traprenovatie.

Zodra er iets verouderd of kapot is denken wij al gauw aan het aanschaffen van een vervangend product. Een nieuw product dus. Schoenen kapot? Tijd voor nieuwe. Trap verouderd? Tijd voor een nieuwe. Zonder te beseffen dat het ook anders kan spenderen we een hoop geld en vergroten we onze voetafdruk. Daar moet verandering in komen dachten wij. En daarom attenderen wij jou op het volgende: trap renoveren.

De duurzame voordelen van een traprenovatie

Door te kiezen voor een traprenovatie betaal je ten eerste minder geld. Het is simpelweg goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe trap. Ten tweede lever je een goede bijdrage aan het milieu, doordat jouw trap langer mee gaat en er minder hout gebruikt wordt. Na de traprenovatie is je trap weer zo goed als nieuw en kun je er weer jaren mee vooruit. Hiermee bespaar je niet alleen een hoop geld, maar bespaar je ook nog eens het milieu. Een win-win situatie dus!