Een nieuwe trend: betonlook gietvloeren

Een trend op het gebied van vloeren die de laatste jaren een snelle vlucht neemt is de betonlook gietvloer. Deze vorm van vloerbedekking is relatief voordelig en gaat jarenlang mee zonder dat deze vloer veel onderhoud vergt. Er wordt eerst een hechtlaag aangebracht op de bestaande ondergrond en vervolgens worden hierop meerdere lagen coating aangebracht, uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven droogtijden.

Een design vloer

Na plaatsing heeft u niet alleen een mooie vloer, maar ook een vloer die jarenlang meegaat zonder dat het reinigen veel tijd in beslag neemt. Een betonlook gietvloer is bestand tegen vloeistoffen, waaronder ook chemische, deze dringen niet in de vloer en veroorzaken dus geen ontsierende vlekken. Daarnaast is een betonlook gietvloer krasvast en daarmee zeer duurzaam. De eenvoudige reiniging zorgt voor een optimale hygi├źne, zodat deze vloeren zich ook prima lenen voor praktijkruimtes van artsen en overig medisch personeel.

Kantoren en bedrijfsruimtes

Betonlook gietvloeren zijn daarnaast bij uitstek geschikt voor kantoren en bedrijfsruimtes door de professionele uitstraling met de beschikbare gemêleerde tinten die uw vloer een natuurlijk effect geven. De betonlook gietvloer is in veel gewenste kleuren en structuren te leveren en daardoor geschikt voor het combineren met ieder gewenst kantoorinterieur. Ook voor winkelpanden is dit een geschikte vloer, een betonlook gietvloer geeft uw interieur een strakke en prettig zakelijke look. Een betonlook gietvloer is geluiddempend wat het ook zeer geschikt maakt voor panden met meerdere etages. Er kan desgewenst een extra geluiddempende laag worden aangebracht om dit effect nog te versterken. Voor bedrijven is het tevens mogelijk om uw logo of bedrijfsnaam in de vloer te verwerken.