Stijlvolle vloerafwerking tegen een scherpe prijs

Wil je graag een gietvloer laten plaatsen, maar wil je er niet teveel geld aan kwijt zijn? Ga dan eens naar Designbetonvloer.nl. Je vindt hier namelijk diverse soorten gietvloeren, niet alleen van een zeer hoge kwaliteit, maar ook nog eens prettig scherp geprijsd. Bij Designbetonvloer.nl staat een team van professionals voor je klaar: weet je nog niet precies wat voor gietvloer je wilt, dan kunnen zij je perfect van advies voorzien. Het ene interieur is het andere niet, en daar hebben de vakmensen van Design Betonvloer oog voor.

Uiteenlopende mogelijkheden

Het voordeel van gietvloeren is dat ze voor iedere toepassing geschikt zijn. Oorspronkelijk kom je gietvloeren eigenlijk alleen tegen bij industriële toepassingen, maar ze hebben hun weg ook naar winkels en woningen gevonden. Gietvloeren zijn namelijk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Epoxy gietvloeren, polyurethaan gietvloeren, noem maar op. Iedere soort gietvloer heeft weer zijn eigen voordelen. Daarvoor kun je het beste advies inwinnen bij de professionals van Design Betonvloer. De veelzijdigheid van gietvloeren maakt het bovendien mogelijk om voor een betonlook te gaan, voor een metallic uitstraling en meer. Laat je inspireren door de foto’s op de site en maak voor jezelf een keuze.

Kenmerken van gietvloeren

Een gietvloer heeft de nodige voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren. Doordat het gegoten is, is er sprake van een eenheid. Je zult dus ook geen naden tegenkomen die de vloer lastig te onderhouden maken. Een gietvloer is naadloos en waterdicht, en bovendien slijtvast. Hierdoor kan een gietvloer veel langer mee voordat er onderhoud nodig is. Er zijn overigens ook zeer milieuvriendelijke gietvloeren verkrijgbaar.

Kiezen voor een gietvloer

Om meer te weten te komen over gietvloeren kun je altijd contact nemen met Design Betonvloer. Je kunt meer informatie inwinnen, maar ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Kies je deskundigheid en voordelige gietvloeren, dan kies je voor Designbetonvloer.nl.