Wat te doen bij beschadigde meubels?

Waar wordt geleefd worden dingen beschadigd, zo ook uw meubels. Erg vervelend wanneer u veel geld aan een meubelstuk heeft uitgegeven en er komt een kras of andere beschadiging op! Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om deze beschadigingen aan te pakken, en om uw meubelstuk preventief te beschermen. Of het nu gaat om tuinmeubelen, houten meubelen, gestoffeerde meubelen, lederen meubelen, vloeren, bij Onderhouders.nl bent u aan het juiste adres!

Preventief meubels beschermen tegen beschadigingen en vlekken

U wilt uw pas aangeschafte meubels uiteraard goed beschermen tegen vocht, vuil, krassen en eventuele weersinvloeden. Onderhouders.nl heeft hiervoor de juiste onderhoudsmiddelen. Voor elke soort meubel en elk materiaal is er een oplossing. Bijvoorbeeld een teakhouten tafel beschermt u met Traelyx Naturel, en een leren bank met bijvoorbeeld Leather Care. Ook een houten vloer heeft veel te verduren, daarom moet deze goed beschermd en onderhouden worden. Hiervoor zijn diverse lakken, oliƫn en waxen geschikt. Hiervoor hoeft u geen professioneel bedrijf in te huren, u kunt het met de onderhoudsmiddelen van Onderhouders.nl gewoon zelf!

Beschadigde meubels herstellen

Wist u dat het herstellen van een beschadigd houten meubel erg gemakkelijk gaat? U hoeft hiervoor geen dure meubelmaker in te schakelen, maar u kunt krassen en beschadigingen aan uw meubel gemakkelijk zelf herstellen met een meubelstift. De meubelstiften zijn in veel kleuren verkrijgbaar waardoor er ongetwijfeld de juiste voor u bij zit.

Wilt u meer informatie over het beschermen of herstellen van uw meubels? Kijk dan op de website van Onderhouders. Voor elk meubelstuk is er een oplossing!